Natječaji za uposlenje

LARICS nudi jedno znanstveno-istraživačko radno mjesto na istraživačkom projektu AgroSPARC: Napredna i prediktivna poljoprivreda za otpornost klimatskim promjenama koji provodi u suradnji s Agronomskim fakultetom i Inovacijskim centrom Nikola Tesla.

Radna mjesta obuhvaćaju razvoj inovativnog proizvoda koji će pomoći predviđanje razvoja pšenice umjetnom inteligencijom ovisno o vremenskoj prognozi i drugim uvjetima. Kandidati će pomoći izraditi sustav za uzgoj pšenice u izoliranim i željenim klimatskim uvjetima uz regulacijske petlje osvjetljenja, temperature, navodnjavanja, doziranja nutrijenata i dr. te sustav u oblaku za automatsko arhiviranje podataka o mikroklimatskim uvjetima i identifikatorima razvoja. 

Što tražimo:

  • motiviranog inženjera iskusnog u području automatike, robotike i elektotehničkih sustava koji se želi nositi sa  znanstvenim i tehničkim izazovima u području Interneta stvari i umjetne inteligencije
  • iskustvo u radu s Robotskim operacijskim sustavom
  • iskustvo s korištenjem algoritama iz područja robotike 
  • poznavanje programskih jezika C++ i Python

Natječaj je otvoren od 24.9.2020. do 31.9.2020. 

Zainteresirane kandidate molimo da pošalju email sa svojim životopisom i motivacijskim pismom voditelju projekta doc. dr. sc. Matku Orsagu (matko.orsag@fer.hr).

Author: Ana Golec
News list